Fabrikkpris SAJ30-1.2 sikkerhetsovervåkingsenhet for konstruksjonsheis

Fabrikkpris SAJ30-1.2 sikkerhetsovervåkingsenhet for konstruksjonsheis

A.Brand: SRIBS.

B.Type: SAJ30-1.2, SAJ30-1.6, SAJ40-1.6, SAJ40-1.2

Våre hovedprodukter er Pessenger heise og reservedeler som motorreduksjon, mastdel, sikkerhetsanordning, SAJ-serienes tannhjul og kjegle-progressiv sikkerhetsanordning er den viktigste sikkerhetsinnretningen i tannhjulet og stativbyggerne, som hindrer at buret går over fart , og effektivt redusere buret slippe ulykke. Sikkerhetsenhet for konstruksjon Building Hoist, Anti-fall sikkerhetsenhet. Årsaken kan være sikker løft konstruksjon bemannet lasting drift, hovedsakelig på grunn av sin anti-fall sikkerhetsenhet er utstyrt, sterkt forbedre sikkerhetsfaktoren . I dag er byggeplassen mye brukt rack og pinion konstruksjon heise folk generelt utstyrt med to-bruk varer er avsmalnet trommelen utstyr progressive anti-fall sikkerhetsenhet.

C.Feature

1.Internt systemtrommel og sentrifugalhastighetsbegrensende enhet vedtar smiing av dørprosessering, noe som kan hindre den skjulte faren som følge av tradisjonell hellingsprosess.

2.En bruk av innenlandske ledende bedrifter med glidelejer og Great Wall-fett av høy kvalitet, Girakselen øker oljesporet og øker støtdemperen, slik at støynivået reduseres sterkt.

3.It vedtar fjærdelene og friksjonsstykkene profesjonelt produsert i Kina for å sikre stabil bremsemoment og åpningshastighet av produktene.

Rask detaljer


Opprinnelsessted: Shanghai, Kina (fastlandet)
Merkenavn: SRIBS
Modellnummer: SAJ30 / SAJ40 / SAJ50 / SAJ60
Passasjer heis reservedeler: GJJ BAODA
Farge: Rød, Oransje, Sølv
Søknad: Byggeheis
Sertifikater: ISO; CE
Ranger handlingshastighet: 1,2 m / s
Nominell bremselast: 30 KN
Bolt: M14
Vekt: 44/35 kg
Materiale: Stål
Navn: Konstruksjonsheis sikkerhetsenhet